Rezervišite smještaj

Datum dolaska

Broj noćenja

Odrasli

Deca

Promotivni kod


Unesite dečije godine:

Prvo dete

Drugo dete

Treće dete

Promjeni/Otkaži
rezervaciju

Restoran i Barovi

Najbolji način da upoznate jednu destinaciju jeste da probate njene gastronomske delicije.

U tom slučaju ste na pravom mjestu jer je hotel HEC Residence centar gastronomskih dešavanja u Crnoj Gori.

Hotel HEC Residence je centar aktivnosti Asocijacije Šefova kuhinja Crne Gore kao i rasadnik kadrova već poznatih šefova kuhinja i budućih lidera u ugostitetljstvu. Hotel HEC Residence je u saradnji sa centrom Dr. Ane Giffing kreirao posebne pakete koji se odnose na zdrave navike, životne stilove i hrono ishranu. 

Jedinstveni jelovnik će vam omogućiti hedonističko uživanje u hrani i približiti gastronomsku kulturu Crne Gore, ali će vam takodje omogućiti i brzi  doručak, poslovni ručak, različite kafe pauze između sastanaka, koktele uskladjene vašim zahtjevima, romantične večere, ili svadbena slavlja.

Svim vašim zahtjevima kada je riječ o gastronomiji možemo izaći u susret.

Vaše je da poželite.

Restoran

Predivan pogled na morski pejsaž okružen zelenilom, kao i različiti gastronomski specijaliteti domaće i inostrane kuhinje, probudiće Vaša čula i učiniti Vaš boravak nezaboravnim. Naši vrhunski stručnjaci kulinarstva, potrudiće se...

Lobby Bar

Predah između svakodnevnih obaveza pronađite u prijatnom ambijentu Lobi bara i ljetnje terase, odaberite između bogate ponude pića, toplih i hladnih napitaka, voćnih salata i vrhunskih poslastica.